U POTRAZI ZA...

Sve što radimo, radimo iz ljubavi prema šapama i njuškama. Zbog toga smo u stalnoj potrazi za drugarima koji vole da se fotografišu i postanu naši zvanični modeli. Zajedno ćemo odabrati vreme (koje nije za dremku) i mesto (fensi kafić, park pun lišća, najblatnjaviju vodu) koje buduća zvezda najviše voli i uraditi vrhunske fotke. Laj dovoljno glasno da te čujemo i krećemo na put u osvajanje hiljada lajkova!

Postani deo naše ekipe
ŠAPA TIM IZA KAMERE

ŠAPA TIM

Chief Enjoyment Officer

Maka je naša direktorka. Nakon više od 2 godine iskustva u upravljanju ljudima sa kojima živi, rešila je da se oproba u preduzetništvu. Obožava da se mazi, ali kada je posao u pitanju, vrlo često iskezi zubiće. Ne voli uznemiravanje, jer verovatno spava. Ukoliko imate baš dobar poslovni predlog, kontaktirajte sekretaricu i zakažite parkić za igru i uživanje.

Chief Happines Officer

Mrša je do pre nekoliko dana bio najbolji radnik u kompaniji. Provodio je 24h dnevno na poslu, zato što nije imao svoju kuću. U tim je došao kao obezbeđenje, ali se ispostavilo da je mnogo trapav. Zatim je dobio odeljenje za operativne aktivnosti, ali je svaki paketić slat sa pocepanim ukrasnim papirom. Ne znamo kako se to desilo i izvinite unapred ako takav neki dobijete. Sada ga je usvojila jedna divna devojka. Dobio je ime Izi i zadužen je za širenje ljubavi.

Chief Barketing Officer

Čupa je zadužen da ceo svet čuje za nas. Malo ko ga, ustvari, razume, ali on daje sve od sebe da hoda pored svakog prolaznika i laje koliko god mu to pasje glasne žice dozvoljavaju (a to može da bude baš glasno). Čak se prvi put okupao i ošišao da bi se slikao za CV. Tada smo svi saznali da se on zove Balbi. A i nije više čupav, tako da ćete ga jedino prepoznati kada lajavi krelac bude radio svoj posao.

Chief Fatch Officer (ex Chief Branch Officer)

Crna je dugo vremena lutala, tražeći pravu ekipu za sebe. Postala je deo Šapine družine sa ciljem da preuredi finansije. I jeste. Svaki registrator je na mestu gde ona misli da bi trebalo da bude (u rasličitim ćoškovima firme, rastavljen u hiljadu komadića). Konačno smo joj našli pravo zaduženje u kome, zaista, uživa. Donese sve što bacimo i to radi iznova i iznova po ceo radni dan.

Head of Puplic Relations

Mićko Pas je već dugo poznata ličnost. U Šapinoj družini je zaposlen na pola radnog vremena, jer u drugoj polovini mora da vodi svoj salon šišanje kuca. Više voli da slika druge, nego da bude fotografisan, zato je u svom poslu pravi profesionalac. Vrlo predano i pedantno pristupa kada je biznis u pitanju i iz tog razloga je u Radionici zadužen sa sve spoljne komunikacije (i, naravno, za peglanja svega što drugi zeznu). Pravi je domaćin, budite slobodni da mu se najavite i dođete u goste.

Office Petretary

Sekretarica Maca je naš najmačkastiji zaposleni. Veći deo svog radnog vremena provodi u mackanju, kako bi bila sređena za svakog našeg klijenta. Zato ne zamerite ukoliko vam ne odgovori na poruku baš odmah. Ona nije onaj tip mački koje svi džukci jure, jer vrlo brzo pokaže svoj nadžakasti karakter. Maca zna i gde đavo spava i, ako nam dođete u posetu, sigurno ćete je primetiti kako vam njuška po torbi.